.lö baby.

image67
Det här är mami och fisen elvira. Elvira är typ världen mysigaste bäbissort, hon är liten och mjuk och len och smakar som honung. Mmmmmami älskar sin elvira.

image68
Det här är papi. Han har odlat mustasch. Mami tycker väl att det är sisådär snyggt. Men hon stöttar papi, men bara för att hon vt att han kommer raka av sig den den 24 augusti. För den 25 augusti ska mami och papi bli herr och fru Asklund. Och då har papi lovat att ta bort muschen. Om ni undrar varför papi har sånna stooora läppar så beror det på att papis papi är turk (på burk).

image69
Det här är våra lovely dogs. Dom är små och ättriga precis som små hundar ska vara. Bamse (till höger) är hur gosig som helst, han pussar gärna upp elviras slem och han blir väldigt ledsen om han inte får dela huvudkudde med mami på natten. Han har en liten ful ovana.Han vill gärna döda alla andra hundar på jorden (utom fisen Disa, till vänster). Mami och papi försöker få honom att älska andra hundar men han tycker att det går så bra ändå. Fast en gång blev han lite kär i en liten york-kille. Bamse tyckte att han var så liten och mysig så han ville slicka upp hela han och ta med han hem. Fick han dock inte.
Fisen alias Disa sitter till vänster och är vår fisförnäma diva. Hon kom först till familjen och hon äger allt, ink husse o matte. Fisen han förtillfället mens och därmed också lite lättretlig. Hon sover gärna under täcket på natten och vill gärna ha en egen kudde att ligga på framför teven. Fisen är så lite så liten så ett tag trodde mami och papi att det var fel på henne. Men det var det inte...hon gillar bara att se ut så. Fisen är vida känd för sin page. Den är vacker.

image70
Det här är Elviras moffa. Ha är lite av en favorit.



Det var allt för idag.

Kommentarer
Postat av: natta

Jorå det går väl bättre.. men det är svårt att träna när man har henne sjungandes i låten =P låten är ju svår i sig alltså, men kommer göra mitt bästa! Vilken kyrka är det i, när ska jag vara där och när kommer jag att sjunga?

2007-08-19 @ 00:19:29
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: natta

Ok. Är det okej att mamma kommer och kollar bara? vi kanske kommer runt halv elva, så jag kan träna lite innan .. Och eftersom mamma är med tror jag vi åker efter allt i kyrkan är klart .. Men tack ändå..:)

2007-08-20 @ 15:56:35
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: natta

Både du o elvira var jättegulliga idag :) jimmy med såklart! haha. Hoppas att det lät bra när jag sjöng och att det ska gå bra på lördag!!!! är nervös men det ska bli kul!

2007-08-21 @ 21:29:36
URL: http://naatta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0