.äntligen fredag.

Behövde verkligen slappna av idag för att tänka på något annat än min brist på pengar. Sånt är svårt men jag tror att jag har lyckats större delen av dagen. Får se hur det blir ikväll och inatt.
Vi startade i alla fall med en tidig morgon. Elvira ville upp vid sju men då åkte teven på istället. Vi låg kvar till åtta. Skönt. Dagis var stängt idag och vi hade bestämt att gå till ÖF med Lotta och Theo, och tjugo över nio var vi på väg.
På ÖF är det nu för tiden rätt så tråkigt måste jag säga. Inte alls som förut. Kan bero på att bästa Lynna inte var där. Vi höll oss kvar till tolv i alla fall och på vägen hem somnade Elvira som en stock i vagnen. Hon fick fortsätta sova där fast jag körde ut henne på masen och papsens inglasade balkong. Hon sov en timma. Perfekt. För sedan skulle vi bli bjudna på China. Mmmmmmuy bien!
Och så fick vi efterrätt på donken. Jag slog till på en paj. Det var länge sen. Jättegott. Mamsen köpte sig en jacka på Axelssons och pappa fick sig ett usb-minne. Själv avstod jag från shopping av en viss anledning. Men jag dog ju faktiskt inte av det.
På kvällen bakade vi pepparkakor och mormor och morfar. Jag tycker för övrigt att pepparkaksdeg är det godaste som finns. Trots risk för dålig mage....vllket inte kan skada när man äter järntabletter. Vi lyckades väl tillverka ett tiotal pepparkakor....resten finns i min och mors magar. haha. Gött!

Nu är det tidig nattning som gäller. Ryggen värker......hmmm konstigt, jag kom precis på att samma dag som jag skrev till H att jag inte alls hade ont i ryggen denna graviditet så dök ontet upp som ett brev på posten. Japp det är sant. Men men

Förresten fick Jocke och Tessan en liten Alva idag klockan 15,30. Två veckor för tidigt. GRATTIS!!!!

.bobos planer.

Bobos håller på att planera för undergång nu.
Hans lösning. En billig hyreslägenhet.....det får väl bli en etta då om det ska slå det här priset.
Anledningen till hans desperation: mitt samtal med a-kassan idag. Det ser inte lovande ut....eller det ser rättare sagt bäcksvart ut. Dom tycker att jag har för mycket studier kvar. Det dom inte vet är att vad jag har kvar är ett samtal med min handledare och en framläggning. Det kallar dom heltidsstudier. Jag som inte ens är registrerad på någon kurs. Skitkorvar!!!!

Så om någon vänlig människa vill sätta in en miljon på mitt konto så är det fritt fram!

.Maskerad på dagis.

Tema prinsar och prinsessor. Gissa om Elvira var en fin prinsessa. Snövit!



Först laddade vi upp hemma med lite modellbilder


Elvira tyckte nog själv att hon var rätt så fin


oldstyle


Men att träffa alla andra barn var lite läskigt. Både Batman och riddaren satt ju på golvet och dom var jättefarliga tyckte Elvira.

(ursäkta bildkvaliten, det var svårt att ta fina bilder med blixt)

.rubrik.

Idag ska jag minsann hitta på någonting. Frågan är bara vad?

kanske ska börja med att ta en sväng med doggarna.

.huvudvärk.

Denna dag som skulle bli min bästa på länge. Jag hade planerat att bara slöa och ha det bra. Visst, jag har slöat men det har mest berott på en sprängande huvudvärk som inte vill släppa. Dessutom kan jag inte anstränga mig för fem öre eftersom jag blir helt andfådd och får hjärtklappning. undrar vad det är för fel på mig. Försökte tröst mig med saft men det fungerade inte. Tur att Elvira är ett snällt barn och låter mamma vila när hon behöver....oftast i alla fall.

Mor kom hem från Ullared idag oxå. Hon hade köpt jättefina kläder till både Elvira och lillbebis. Vi blev jätteglada. Så nu har vi lite bättre med kläder än vi hade för tre dgara sedan. Hon fick ju av farmor också. Innan har hyllorna i garderober varit tomma. Vi har gått på gamla 74 storlekar och sommarkläder. Hmm hur nu det gick till? Vi har visst inte handlat kläder på länge till lillfisan. Kanske bra det så jag fick rensa lite.
Hur mycket kläder ska man egetligen ha?
Jag tror att elvira har typ...
4 par mjukisar (går åt på dagis)
5 långärmade tröjor
2 munkjackor i strlk 74 och 80
1 fleeceställ och 1 underställ
1 fleecejacka
2 klänningar
3 tajts
2 par jeans
Ja det är nog allt för tillfället, förutom pyjamas och jacka och overall då.....
Är det mycket eller lite? Jag tycker det går åt som smör i alla fall nu när hon går på dagis. Där äter man tydligen med hela armarna och baksidan av låren.

Nä jag borde väl väcka Bobo som somnat i soffan. Hundarna behöver sin kvällstur.
natti

.söndag.

Jag är klar för den här gången. Det känns bra men inte så bra som jag trodde det skulle kännas. Och det måste tyda på att jag har massor kvar att göra vilket min handledare så snällt kommer påpeka den 5 november. Jan jag ska försöka rätta till lite saker tills dess.

Annars har dagen varit bra. Vi har varit hos elviras farmor ute i Å. elvira var lite blyg som vanligt i början men släppte loss mot slutet, Hon fick en hel del fina prylar och kläder oxå. Just nu är hon iklädd sin röda pyjamas med hundar. Hon är så söt. Barn i pyjamas måste vara det gulligaste som finns.

måste sluta, hon gråter.

.det är lördag idag idag och då blir man jätteglad.

Jag och Elvira har varit och bastat med mamma. Det var väldigt trevligt till Elvira ramlade och slog i huvudet. Hon hade sin foppa-tofflor på sig men så snubblade hon på plastpoolen och ramlade. Aj aj. Men det blev inte ens en bula. Det gick att törsta henne med en dusch och sen var allt bra igen. Jag blev i alla fall väldigt nervös och kände mig så skyldig som lät henne gå omkring på ett halt golv. Ajabajamama.

Nu har hon i alla fall somnat för natten. 21.30 slöt hon ögonen för att börja snarka lite lätt. Innan dess har vi ätit nybakade baguetter som Bobo gjort, vi har pratat i telefon med både farmor, mormor och moster. Elvira är så duktig och har lärt sig svara när hon pratar i telefonen med någon. Annars har hon bara lyssnat och nickat.
Jag måste tyvärr erkänna att vi idag har gett Elvira en liiiiten skål med ostbågar. Hon tyckte det var så mumsig så mumsigt. och det är ju lördag, så varför inte. Det är inte ofta vi har ostbågar hemma så det lär väl inte bli någon vana heller. Dessutom tröttnade hon ganska snabbt. Det blev väl för geggigt. Vi gick och borstade tänderna istället och sedan somnade hon. Idag har hon varit min lilla prinsessa.

Nu ska jag återgå till meningslöst tevetittande.

gunatt

Elvira, ungefär samma tid förra året.

.pöhhh.

Nu är jag uppe i 600 ord sedan imorse. uschki. 7600 allt som allt. Jag tror det ska ligga på 10000 ord så jag får väl lägga på ett kol nu. Men jag skrev i alla fall och frågade om jag fick maila texten på måndag istället för att skicka den med post ikväll. Hoppas hon godtar!! Då kan jag ju skriva i helgen oxå. Men man ska ju inte hoppas för mycket. Då blir det som med a-kassan, dom sega asen.

.sista dagen.

Okej nu börjar jag. Två timmars intensiv skrivning. Får se om det ger något. Önska mig lycka till!

.gos.


.the mage.

Första kortet på magen. Taget i vecka 27, eller 26 om man ska tro Vrinnevisjukhusets ultraljudssköterska, vilket vi inte gör.


ser ut som stjärten hoppat upp och satt sig på magen. Haha.

.fem bra saker.

1...gumman i magen har kickat konstant idag.
2...mams och paps hemmagjorda pizza med mozzarella och vitlök.
3...Bobos bra humör efter jobbet.
4...Elvira somnade tidigt.
5...färdigskivad ost och leverpastej.

.Elvira gaphals.

Min dotter kan gapa hon. Uj uj. Jag tror att hon har världens starkaste röst.

Skolaretet går sakta men säkert framåt. Idag tog jag och fixade till Chambers och imorgon ska jag analysera om mina enkätsvar. Kommer bli kul. På torsdag tror jag att jag ska skriva ett litet slutord och kolla igenom arbetet ordentligt. Plus att jag behöver få in lite mer litteratur, men det är så lite. Fredag blir till att fixa allt som fattas och skicka iväg. Låter väl helt ok. Undrar om det blir så bra i verkligheten.

Har jag förresten sagt att Elvira somnade kvart i åtta idag? Japp det är sant. Sköööönt!

Bobo jobbar sin andra av tre kvällar den här veckan. Får som om han är extra kul när helgen kommer sen. A-kassan får imorgon alla sina papper. Så efter det är det bara att invänta beslut, om dom inte ska envisas med att jag ska skicka ännu fler papper och intyg. Hoppas dom ger sig efter det här. Börjar känna mig liiiiiiite fattig kan man säga. Våra sparade pengar är inte sparade så länge till om man säger så.

nä nu ska jag sluta snacka skit.
Bajs

.uttråkad.

Jag måste ha någon stressgräns på tre dagar. Det går verkligen inte innan!

.å här sitter jag med en påse Polly som jag glömt att äta.

Elvira somnade nio idag. Framsteg om man tänker på igår då hon somnade tio men i övrigt så känns det inte så kul. På kvällen är det bara leka leka leka som gäller för hennes del så det är ganska svårt att få henne att inse att det är sovtajm. Hon blir skitsur så fort man säger sova. Näe måste nog ändra lite rutiner här ser jag.
I övrigt höll jag mitt löfte om att inte sova middag med Elvira. Jag har varit ganska trött men inte så farligt ändå. Ska nog fortsätta på det här spåret ett tag till. Till bebis i magen blir lite större.

Måste även rekomendera ett ta som mor gick och köpte häromdagen. Grön Madame. Sååå otroloigt gott, dyrt men gött gött gött. Finns på te och kaffe kompaniet. Mmmmmm. Obs! Låt det inte dra längre än 2,5 min och koka inte upp vattnet så att det bubblar. Då blir det perfa!

natti

.fem saker.

1...det har gått en vecka sedan jag bestämde mig för att hålla fint här hemma varje dag och ännu har jag inte misslyckats.
2...Elvira är frisk och ska till dagis imorgon.
3...Bobo fixade lunchlådan (med hjälp av mig) innan klockan 22.00 idag.
4...för att Bobo är ås snäll och går med hundarna minst två gånger av dagens promenader.
5...mina hundar är egentligen världens bästa som sällan klagar på sina slöa adoptivföräldrar.


Imorgon har jag ovat mig själv att vara en diúktig flicka och ta mig till värsta stället på jorden. Campus Nrrköpings bibliotek. Brrrrrr. Kalla kårar. Ska hinna med så mycket att jag aldrig mer behöver går dit. Japp det ska jag! Sen är det bara att skriva skriva skriva. Ska nog även imorgon skippa att sova middag med Elvira. Varför? ja det låter kanske dumt men jag tänkte att jag kaske egentligen inte är så trött utan gör det av ren lathet. Så därför tänkte jag att jag skulle testa mig själv. Jag lär väl få ångra mig imorgon kväll då mina ögon och leder kommer att vara som tunga stenblock.

natti


.klockan nio somnade biran.

Vill bara visa hur söt Elvira kan vara när hon badar. På bilden härmar hon sin mamma som med korsade armar skyler sig för kameran.


(tillägg: det blev inga skor. Jag fegade ur)

.do or don't.

Elvira är en riktig kvällsmänniska. Det spelar ingen roll hur trött hon är, hpn vägrar att somna utan tvång. Men just idag gr det inget för idag är det lördag och då får man festa hela natten om man vill.
Nu är jag även i valet och kvalet om jag ska göra något dumt och köpa mig ett par nya skor....20 min kvar.

.åååå så jobbigt.

är det dumt att beställa ett par skor för 600:- när man inte vet om pengarna trillar in den här månaden?
svar: ja antagligen

.veckan som gått.

Kvällsmys framför teven
Oskarp glassmumsare och hennes Mami
En frebrig elvira vid nya trummorna

Trummor och Elvira utan huvud...

.bröd, vitlök, tomat & mozzarella.

Dagens fredagsmys bestod av ovanstående ingredienser. Mumsigt värre tycker jag. Nu luktar jag som en kebab (alltså en kebab inte en kebab för sånt säger inte jag).
Elvira är sjuk som aldrig förr. Började igår efter dagis med feber. 39,5 på kvällen och skållhet på natten. Det värsta är att ungen är så söt när hon har feber. Hon har legat och snusat på min axel hela natten så när jag vaknade i morse var hela vänstra axeln full med snor och slem. haha. Jättegulligt. Idag har temeraturen legar mellan 38,5 och 39,5 men hon har hållt igång som vanligt. Snacka om att hon lärt sig utnyttja glass som febernedsättare...gass gass.
Vi har tillbringat dagen hos mormor. Fick frukost, mat och fika. Bara att sätta sig vid bordet och äta....underbart.
Nu har Bobo och jag tittat på idol som kanske är tidernas sämsta fredagsunderhållning. han den där Johan Palm kan man ju bara spy på. och resten också för den delen. Näe tacka vet jag Dobido hahahahahahahahahahahahahahahahaaaa.
Bobo ligger på sängen ch fiser och väntar på att få visa mig något komidiklipp på nätet, Jag känner mig just nu totalt ointresserad, men vi får väl se om det är något att ha. För övrigt har Bobos hosta inte slutat så nu tillbringar han nätterna som en  hund i köket. Jag är sååååå snäll och omtänksam jag.

hörs

.mami suuuuuk.

Uj, jag känner mig alldeles för sjuk för att laga mat själv. Bäst att någon kommer hem med köpemat. Någon? Du kanske?

.trots allt.

är jag idag glad över dessa fem saker:

1...att Elvira skrattar och vinkar när jag lämnar henne på dagis.
2...att Elvira gärna äter ris och köttbullar med broccoli (7 köttbullar)
3...att mina hundar faktiskt är ganska söta (trots Disas otrevliga menshumör)
4...att min man kan göra gott potatismos som jag kommer få smaka på inom en snar framtid.
5...att det säljs nya Uggs på tradera för under en tredjedel av priset (SKA HA!)

.alla dessa måsten.

Det räckte visst inte att få underbart fint hemma. Alla måste finns ju kvar. Nu till exempel ska dom ta bort mitt e-post konto på liu bara för att jag inte har något registrerat betyg på två terminer. Om dom ska låta bli kontot måste jag ta kontakt med den och den och den och den....ja ta pågår i en evighet. Dessutom vill a-kassan inte ha ett tjänstgöringsintyg utan ett arbetsgivarintyg (innehåller exakt samma uppgifter bara skrivna på annorlunda sätt) så då måste jag prata med den och den och den och den...och så vil a-kassan att min handledare på universitetet ska skriva att jag inte alls är arbetsförhindrad på något sätt (varför ska dom sätta henne i arbete för?) Och så vill christer ifrån HSB att jag ringer om våran namnskylt på dörren och så måste jag lämna böcker på biblioteket och så måste jag äta för annars dör jag och så måste jag sova för annars orkar jag inte leka och så måste jag vara glad och ha en glad blogg för annars får jag klagomål och så måste jag dammsuga för annars kommer råttorna och så måste jag...puh, det tar liksom aldrig slut. Men vaddå..jag är glad ändå.

.my baby.



hejhopp bebis ser ju nästan färdig ut!

.söva söva söva.

Vi skulle försöka få Elvira att sova tidigt idag men det verkar som om den planen misslyckas. Jag försökte först och precis när hon skulle till och somna lägger Bobo av en salva med hostningar, så då vaknade bustrollet till liv igen...typiskt. Nu är det i alla fall Bobos tur att försöka. Han brukar ge upp snabbare än mig så det brukar sluta med att det är jag som söver ändå. Men vi får väl se hur det blir ikväll.
Nej nu hör jag.....han gav upp för dom är påväg in hit...eller till teven kanske.

Man önskar att hon vore så här rött nu. Elvira nästan 2 månader.

 

.besviken.

Jag är så besviken på Daniel Wahlgren, Papa Dee. Det verkar ju faktiskt som att det är han som har orsakat massa skador på sin fru. Jag hade bara så svårt att tänka mig honom aggressiv. Papa Dee liksom. Som spelade bästa musiken på Guskelov en gång i tiden. Men men...han verkar ju vara ett riktigt svin i alla fall. usch.

.kino.

Nu är det premiär! Elvira första biobesök. Vi ska gå och se Mamma Mu! Haha ska bli kul o se om hon kan sitta still i över en timma. Haha

.en lååång dag.

Valde att följa med syster med sällskap till Ikea idag. Oj, jag brukar tycka att Ikea är roligt men det vet e fåglarna om det var det idag alltså. Dom valde säng i över två timmar. Men men, jag får väl skylla mig själv som följde med helt enkelt. Jag fick med mig lite grejer därifrån i alla fall. Två soffkuddar, värmeljus och en julklapp till Elvira. Hos ska få alldeles egna kaffekoppar i miniatyrformat. Så söta. Självklart kom det mesta från fyndet, min vän.
När vi kom hem var det bara tt börja städa här hemma för klockan sex hade vi bjudit till kalas. Bobo bakade pajer och jag fixade bort alla småprylar som på något sätt alltid lyckas lägga sig över allt. Men det gick bra och snabbt.
Min släkt är så trevlig. Jag gillar att ha folk här. Speciellt dom. Man kan liksom vara bara Frida då...vad nu det är.
Elvira envisades med att vara vaken tills alla hade gått men när hon fick sätta sig i Bobos knä somnade hon på två röda. Klockan var då halv elva och hon hade varit vaken sedan middagsluren halv ett. Duktig flicka. Inte tjurig eller ledsen ens.
Nu ska jag sätta mig och bara koppla av. Ryggen värker.

fem saker först bara:
1...min mage. Den har blivit rund och ganska stor.
2...Elvira. Min lilla solstråle. Saknade henne i natt nrä hon sov hos momo och moffa.
3...lökpaj. Jag gillar inte lök men lökpaj det går minsann ner. Konstigt.
4...nya möbleringen. Perfekt.
5...mitt psyke. Tack mamma för att jag fått ditt sätt. haha. Jag gillar att jag vågar säga vad jag tycker. Skulle inte vilja mesa till mig ett dugg!

.humörssvängningar.

Jag förstår inte. Det står noll (0) i alla kommentarer-fält. Känner mig nästan lite ledsen.

Tröstar mig med choklad och chips. Japp just det CHIPS, ha sug på den ni!

.Percys magiska gymnastikskor.

När jag får pengar, om jag får pengar den här månaden ska jag satsa på att köpa mig ett par nya skor. Och eftersom jag är en gravid ko så vet jag att framåt december kommer mina fötter vara så fulla med vatten att jag ökat tretton storlekar. Därför behöver jag lite hjälp. Vilka ska jag ha? Nu är grejen oxå att jag INTE tittat på prislappen. Sitter mest och drömmer om alla fina skor så, skit i vad de kostar, säg bara vad ni tycker.

Mina nuvarande fina skor som mer ser ut som två svampar:


Och så de jag drömmer om:


Skor från BRANDOS.se!
Rocket Dog: Popcorn från Brandos.se


Skor från BRANDOS.se!
Hush Puppies: Zulu Black från Brandos.se


Skor från BRANDOS.se!
Donna Girl: 0989302 från Brandos.se

Skor från BRANDOS.se!
Fly London: Vibe från Brandos.se

Skor från BRANDOS.se!
Ugg: Classic Cardy Black från Brandos.se

Skor från BRANDOS.se!
Ugg: Classic Short Chestnut från Brandos.se


Tja, vad tycks? Jag har redan mina favoriter känner jag men....what dooo you think?


.fem things som gör mig glad.

1...mat.Om det så bara är mackor så blir jag glad.
2...soffan. Den är underbar att sova i.
3...en ren diskbänk och köksbänk. Ingen kan föreställa sig känslan i min kropp när köket glänser.
4...städning. Eller snarare rent och fint = slutresultatet av städning. Det är en av världens tråkigaste sysslor men jag blir absolut glad när det är färdigt.
5...min handledare maria Ulfgard som ställer upp på a-kassans larviga krav.

.vi behöver följande intyg från dig.

Alltså det här med a-kassa, försäkringskassa och arbetsförmedling kan man ju få krupp på. Tur att jag kan Svenska i alla fall så jag förstår någorlunda vad de säger. Stackars dyslektiker, invandrare och andra med svårighet för språket säger jag bara. Jag kan tänka mig att det bara är bildade personer som fuskar med bidrag, man måste ju tame-den vara skitsmart för att klara av det.

.nu ble de kväller.

Greys Anatomy måste vara jordens mest deprimerande program. Alla är ju så bittra hela tiden så man blir helt galen. Nä, det programmet ska få gå i graven för mig.
Kanske är det på grund av GA som jag känner mig extra sur just nu. Jag irriterar mig på ALLT! Ska nog gå och lägga mig och läsa en bok. Bobo sitter på toa och läser...samtidigt låter han "host host, snor snor" i precis den ordningen och med en intervall på ca 20 sekunder. jag håller på att krevera. Kan inte göra det mer. Måste gå och gömma mig innan något hemskt händer.

Bye

.film.

Som arbetslös har jag lyxen att kunna se film mitt på dagen. Idag såg jag Juno. Har väntat ganska länge med att se den för att jag trodde att den skulle vara....dålig. Uj så fel jag hade. Den var ju sviiinbra (när jag skrivit det här färdigt kommer jag antagligen tycka att jag har överdrivit).
Filmen handlar om en 16-årig tjej som blir gravid och som bestämmer sig för att föda barnet men att adoptera bort det direkt efter födseln. Man får liksom följa henne i nio månader och paret som ska adoptera. Den är djup samtidigt som den är väldigt lättsam. Jag hade faktiskt en klump i halsen. Har man barn så känns tanken på adoption så långt borta. Att lämna ifrån sig något som man har burit på i nio månader och som är en del av sig själv. Men i filmen så var tanken så osjälvisk och fin. Se coh förstå helt enkelt.

.five wonderful things.

1...skogen. Tog en promenad på morgonen och det var underbart fint och kallt.
2...dagis. Den som kom på att man kunde lämna bort barnen till ansvarsfulla personer under en begränsad tid måste vara ett geni.
3...slumra i soffan. Jag måste se till att göra det oftare för det är ju så skönt.
4...te. Alltså, undet en tid har mitt te.intag minskat med cirka 30% men jag tror ta-me-den att jag ska öka på det igen. Gött.
5...nya hårfärgen från Loreal. Den med en liten kam som man skruvar på flaskan. Har aldrig varit enklare att färga håret. Dessutom går det på tio minuter!

.söker sällskap.

Finns det inte någon som vill följa med mig på gravidyoga? Please!

.fem saker.

1...inredning.
2...mamma
3...att få vakna på morgonen och inte känna att man bara vill sova hela dagen.
4...nya vagnen.
5...2 and a half men. Världens bästa teveserie.

.bra grej.

Läser en blogg som jag tycker är så bra.
finnjonna.blogspot.com
Läs så förstår ni. Nu har i alla fall Jonna börjat med något som jag också ska testa. Att varje kväll skriva ner fem saker hon är tacksam för. Istället för att fokusera på allt negativt. Så jag tänkte att jag nu på morgonen kunde skriva en för igår...

Jag är tacksam för idag:
1...min underbara familj som alltid, verkligen alltid, ställer upp när jag behöver dom. Vad det än gäller, stort eller smått.
2...Elvira, för att hon igår, när mamai var lite dålig såg till att sova en lång middagslur för att sedan vakna som en glad lärka.
3...Bobo. Vad skulle jag göra utan Bobo? Vem skulle laga min mat?
4...släktband. Jag ar världens bästa släkt!
5...vår nya soffa. I lööööve it!

Jag vill förstås rekomendera alla att börja skriva ner fem saker. Det är skönt. jag lovar!

.mami=sjuk.

Var länge sedan jag var sjuk men nu är jag på god väg att bli helt däckad. Inte så roligt. Bobo är också lite snorig men han hinner ju vara sjuk arton gånger innan jag blir sjuk så han är ju van. Jag ska i alla fall tycka synd om mig själv snart för det är det ingen annan som gör....wuuuuäääää!

.helg.

Vaknade i natt av att en liten Elvira envisades med att vrida mina fingrar ur led. Och länge höll hon på oxå. Jag blev helt utmattad plus att jag hade så ont i huvudet att jag mådde illa. Vi somnade i alla fall tillslut och vaknade igen vid sju med en förkylning och en kissig blöja. Inget att göra åt det första så jag började städa för att slippa tänka på att jag håller på att bli sjuk. Det blev fint. Städade köket mest. Nu ser man köksbänken faktiskt.
Snart är det nog dags att gå ut med liten så att hon inte tråka ihjäl här inne med mig. Kallt är det ute. Brrr. Kanske kokar mig lite kaffe och tar med ut. mmmm

.ont.

Idag har jag verligen inte varit mmig själv. För första gången känner jag mig som en gravid ko. Otymplig och orörlig. Har haft ont i mgen oxå. Som träningsverk. Ska nog kolla upp det imöra,  Troligtvis är det inget annat än träningsverk heller men det är väl lika bra att kolla, Annars är allt underbart. Nu är rummet helt färdigt med listeroch allt och det är skitsnyggt i är mycket nöjda. Det är inte hundarna som numer får tillbringa sina dagar på golvet och inte i soffan. HAHA på dom!
Elviraharvarit feberfri hela dagen så imorgon blir det dagis igen. Bobo är ledigtorsdag fredag så då ska vi passa på att hitta på någe kul.
På fredag kväll blir det nog ett besök hos mormor. Saknar så.

natti

.nytt.


suddigt men nytt

RSS 2.0