.oj.

Shit facebook alltså. Man blir galen!

.och så blev det.

image77
Familjen Asklund

.shit.

På lördag så blir mami och papi man och fru. Elvira blir en liten fröken Asklund. Vi är så nervösa så vi bajsar på oss. Hur ska det gå egentligen. Mami som aldrig skulle gifta sig. Och så gör hon det ändå. Kommer antagligen störttjuta hela tiden. Buhu.

I och med detta så har vi hundra saker att göra innan lördag. Det är bara det att mami har lite svårt att hålla reda på vad som behöver göras och i vilken ordning de ska göras. Det brukar alltid sluta med att mami går på stan och handlar saker istället.

Papi har rakat bort mustaschen!


Nu ska vi sova
image76
GoNatt

.vår papi.

image75
Ibland när papi tar bilder så blir dom så konstiga.pruttunge.

image71

oskarping

image72
prrrrrrrutt

image73
FOTARNA!!!

image74
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH Hög som ett hus.

.lö baby.

image67
Det här är mami och fisen elvira. Elvira är typ världen mysigaste bäbissort, hon är liten och mjuk och len och smakar som honung. Mmmmmami älskar sin elvira.

image68
Det här är papi. Han har odlat mustasch. Mami tycker väl att det är sisådär snyggt. Men hon stöttar papi, men bara för att hon vt att han kommer raka av sig den den 24 augusti. För den 25 augusti ska mami och papi bli herr och fru Asklund. Och då har papi lovat att ta bort muschen. Om ni undrar varför papi har sånna stooora läppar så beror det på att papis papi är turk (på burk).

image69
Det här är våra lovely dogs. Dom är små och ättriga precis som små hundar ska vara. Bamse (till höger) är hur gosig som helst, han pussar gärna upp elviras slem och han blir väldigt ledsen om han inte får dela huvudkudde med mami på natten. Han har en liten ful ovana.Han vill gärna döda alla andra hundar på jorden (utom fisen Disa, till vänster). Mami och papi försöker få honom att älska andra hundar men han tycker att det går så bra ändå. Fast en gång blev han lite kär i en liten york-kille. Bamse tyckte att han var så liten och mysig så han ville slicka upp hela han och ta med han hem. Fick han dock inte.
Fisen alias Disa sitter till vänster och är vår fisförnäma diva. Hon kom först till familjen och hon äger allt, ink husse o matte. Fisen han förtillfället mens och därmed också lite lättretlig. Hon sover gärna under täcket på natten och vill gärna ha en egen kudde att ligga på framför teven. Fisen är så lite så liten så ett tag trodde mami och papi att det var fel på henne. Men det var det inte...hon gillar bara att se ut så. Fisen är vida känd för sin page. Den är vacker.

image70
Det här är Elviras moffa. Ha är lite av en favorit.Det var allt för idag.

.bumbo.

image66
Elvira har fått en Bumbo-den är rolig

.det här har vi gjort.

image60
Från lördagens bravader

image61
Elvira o Mami på marknad *skitkul*

image62
slapp söndag. Moffa röker pipan

image63
Fotografering. Vår lägehet ska ut på försäljning. Se hemnet.se om du är intresserad av en stor tvåa i norrk. Vidablick.

image64
Elvi har blivit så himla duktig på att bubbla

image65
Måndagspromis med familjen o moster BeeElvira på konsert!

DSC00315.JPG
Elvira på konsert!

.amen shit.

vi har precis inhandlat en lägenhet...
Elvira ska få eget rum!!!!! WIIiiiiiiiii

.från landet.

image56

    

.Lovely.

image55

.Mami o Elvira på landet.

Vi har solat, inte badat och ätit kräftor.
Mums.
Bilder kommer snart...

.fika.

Vi tycker om att fika. Mami och Elvira gör det ganska ofta nu för tiden. Man måste liksom bli lite extra social när man är mami.
Så idag fikade vi med papi på Waynes. Papi slutade jobba klockan 08.00 imorse så vi passade på att umgås med honom idag.
Papi jobbar jämt!

Elvira la av en rökare som hette duga inne på H&M när vi var där med moster Bee.Uj uj uj, hon slog mami med hästlängder! *mami stolt*

Imorgon skulle vi ha fikat med Mia och Eric men Eric blidde sjuk så mami och elvira får hitta på något själva istället.
Kanske kan göra lite c-uppsats för omväxlings skull. Eller varför inte bara sitta framför teven och glo på film....hmm tåls att tänka på.

Lite bilder från idag:

                                  

RSS 2.0