.Ni får INTE glömma att rösta.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=21476


Jag tror faktiskt att det går att rösta en gång om dagen...


Tack tack tack.

.bio.

Sex and the city. Underhållande och med extremt mycket reklam. Dessutom blev man lite sugen på att bli extremt rik. Ps. Il love you ligger fortfarande i toppen. Dessutom kommer den ju ut på dvd i augusti.

Elvira hade visst fått bullar av mormor när jag var borta. Sockerkicken började släppa ungefär vi halv tio. Sedan tog det cirka 30 minuter till att somna. Men hon var ju söt och flörtig så det gjorde mig inte så mycket.

imorgon kanske det blir landet. Skönt. Hoppas att det blir sol.

Jag är lite sugen på att börja fixa v-rummet snart. Men jag borde nog göra klar uppsatsen först, eller rättare sagt jag SKA göra klart uppsatsen först.

puss och gonatt.

.höjdare.

Queen är ju för häftiga alltså!

.gå in och rösta.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=21476

Schysst av er. Och så är det ju ett roligt klipp oxå.

.idag är Doris här.


Hundarna är så duktiga. Till och med Bamse sköter sig. Inget morr ingenting! Kul.
Bobo, Elvira och Mami ska nu snart ta och vandra en sväng till Maxi och inhandla oss lite mat. Det ekar i kylskåpet. Måste börja äta bättre. Annars så har det blivit så att vi har handlat mat varje dag. Inte bra. Storhandla nästa!

Elvira luktar stall nu också så jag får väl fortsätta att berätta om vår intressanta dag lite senare.

Fast jag måste säga att jag längtar till Löndön som en tok! Det var ju två år sedan vi var där nu och det är alldeles för lång tid. Max ett halvår. Annars....annnars kanske man tråkas ihjäl!

.blir nog en liten tur till stan.

Tröttheten har intagit hela min varelse. Jag är på gränsen till halvdöd och jag orkar absolut ingenting. Det konstiga är att så fort jag gör någonting så glömmer jag hur trött jag är. Det måste ju tyda på understimulans, eller?
Jag har ju lite projekt som jag skulle kunna börja på. Bara för att få stimulans menar jag.Men jag är nog för trött för att orka börja helt enkelt.

Och just nu står det ett gråtande barn här och vill absolut ringa i stor telefonen. Ups nu fick hon tag i den oxå.

.idag ska vi.

Hundarna måste få mat så vi ska väl gå ner till djuraffären och inhandla lite. Vet inte riktigt väderleken eftersom vi inte tittat ut än (sov till halv elva) så vi får väl se om det blir roligt eller inte.

På måndag ska jag gå på bio sa Bea. Det var evigheter sedan så det ska bli riktigt trevligt. Sex and the City ska vi tydligen se. Det kommer nog bli bra tror jag.

Elivra har lärt sig att flörta. Hon är så rolig.


.yes asså.

När vi är i London ska jag köpa en Phil & Teds!

Någon som är intresserad av en Emmaljunga CityCross med liggkorg?
Svart/brun sittdel och liggkorgen är grön/lime.
Mycket fin.

.min bobo.

Jag önskar att jag oftare berättade hur otroligt undrbar man jag har. Jag har det. Han är den bästa. Ni kan inte ens föreställa er vad har gör för mig och elvira. Bara en sådan sak som att han varje morgon innan han börjar jobba går med hundarna, komemr in och ser till att Elvira får god välling, jag en puss på kinden så att vi kan somna om och han går til jobbet och tjänar pengar som jag sedan sjläviskt handlar upp.
Han är underbar min man. Osjälvisk och totalt underbar.

till skillnad från mig.

.proppfull.

Midsommar hos oss innebär tydligen extremt mycket ätande. Jag har aldrig varit så konstant mätt i hela mitt liv. Men jag har haft mycket trevligt. Alla samlades på landet. Vi åt och åt och sjöng och åt och pratade. Kul. Och alla var så trevliga och snälla. Sånt gillar jag.


god natt.

.IKEA idag.

Just nu sitter en liten tjej och pratar med hundarna inne i sovrummet. Det låter lite roligt. Hon har precis sovit middag. Allt för att vara pigg när papi och hon ska vara hemma ikväll. Hahah, han ville inte det men det gick liksom inte att hindra. Alltså han ville att hon skulle vara trött menade jag. Och nu kommer hon vara superpigg!


Vi tänkte ju köpa ny soffa (det kommer inte att bli så) men den här blir det inte!

.FUNDERINGAR.

1. Jag borde börja med uppsatsen...igen.
2. Hur kan snabbnudlar vara så gott?
3. Varför är inte jag rikast i världen?
4. Hur kommer det sig att jag inte är nöjd med vardagsrummet?
5. Varför är inte jag rikast i världen?

.Väntar på kakelkillen...igen.

Nu är kakelplattan snart lagad. Det blir nog bra tror jag.
Elvira och jag fundilurar på vad vi ska göra med dagen. Vi kan ju inte gå ut förens kakelkillen varit här och fogat. Han sa att han skulle komma om ca en timma igen och igår betydde en timma tydligen tre timmar så vi får se hur det blir idag. Känner inte för att sitta inne längre. tar hellre på mig regnkläderna och går ut och går.

Har jag sagt att Elvira har fått sin första tand? Det står upp en liten pigg därinne i munnen. haha.
Och har jag sagt att Elvira kan sjunga mamapapamamapapamamapapamapapamamapapa. Kul tycker jag i alla fall. I övrigt så väntar Liten med språket. Men voff och ass (glass) hör man ibland. En gång blev glass gliss och det var ju lite småroligt. Vokaler är något hon undviker annars.


mormor mor och barn

.väntar på kakelkillen.

Han skulle varit här för två timmar sedan. Så nu är jag lite less. Jag behöver ju gå hemifrån liksom. Typiskt.

Elvira och jag har inte gjort ett dugg idag. Bara suttit här och glott på teven och på leksaker och hundkoppel. De är Elviras bästa leksaker just nu. Hon går fram och tillbaka genom hela lägenheten med dessa koppel. Jag tror hon leker att hon går med hundarna för det tycker hon oxå är väldigt skojsigt.

Ikväll ska vi på dagisinfo. Trodde det var i tisdags men Bobo hade sagt fel till mig så det är alltså ikväll. Ska bli spännande att se vem Elvira ska gå med. Jag vet ju att vi känner en i alla fall.

Bobo (jimmy) har köpt en scanner som man kan scannar negativ och diabilder i så nu sitter jag här och scannar allt som fanns i mams och paps garderob. Det är otroligt roligt måste jag säga. Papsen när han var liten och sånt. Hur kul som helst. Kan ju vara kul att ha dom sparade i datorn så att de håller i evigheter.

Lite exempel kanske?


Fisen kissar (tagen med bobos fisheye av Bobo själv)


Susanne (Ojoj Angelica vad ni är lika! Och vem har Isac fått sin mun från måntro?)


Farfar och far (inte bästa kvaliten men hur snygg som helst ändå!)

.idag stannar vi hemma och städar.

Fick tillbaka respons på min uppsats igår när jag var i linköping. Usch det var hemskt. Själva innehållet var bra, det sa hon egentligen ingenting om. Det borde ju vara med i bedömningen men tydligen inte. Det var formalian det var fel på. Exempel: "Var för har du använt ett streck här?"
eller
"Talstreck i källförteckningen, varför?" Och som alla vet blir det automatiskt ett talstreck när man gör mellanslag både för och efter ett bindestreck, i word. Det hade jag inte ens reflekterat över. Men men.
Hon kunde inte riktigt förstå mitt syfte och så tyckte hon att jag var för personlig i min diskussion vilken ska vara av eget tyckande....hmmm. Jag ska alltså vara mer vetenskaplig i mitt tänkande. LÄTT!

Men idag ägnar vi oss inte åt uppsats. Idag blir det städning. Det ser inte tipp topp ut här och så luktar det gammal kebabrulle. Jimmys fel såklart eftersom jag inte äter sånt. haha.
Elvira tycker kanske inte att städning är toppenroligt men....jag måste.  just nu står hon och rycker i min kjol och säger. didididiididididididididiidididi hhiiiiiiiiiiiiiii lite gnälligt..idag bär det av till Liusch.


Häromkvällen svängde jag mina lurviga. Det var...hmmm, jobbigt.

.inte varit hemma på hela dagen.


Igår hittade vi en liten hjälplös pippi, som tillslut visade sig inte vara så hjälplös.

.durkslaget ikväll.

Mor och far firar 30 år om gifta idag så ett STORT grattis till dom. För att fira detta beger vi oss till Durkslaget ikväll och käkar lite gött. Ska bli riktigt trevligt.
Vi har inga andra planer för idag förutom att jag kanske behöver nya kläder till ikväll. Och så måste vi nog ta och fundera på studentpresenter till Jimpas syskon. Några förslag?Sommarbild från Thailand. Elvira hänger i baren.

.blev inte som jag tänkt mig.

Skulle ha fikat idag men fikakompanjonen hörde aldrig av sig...så, det blev inte så mycket gjort idag. Tyvärr. Förlåt Sofia. Missade solen gjorde jag oxå.

image399
Elvira i sitt nya bollhav. I helgen var vi på landet och det var soligt och skönt.

RSS 2.0