.rubrik.

Jag skulle så gärna vilja ta en bild på vårt nya vardagsrum, med tyvärr är det alldeles för mörkt! Pappa och jag har i alla fall lagt färdigt golvet, satt upp nya lister och borrat upp en hylla. Innan dess har det målats och tapetserats och nu är det fiiiiiin som snus!
Imorgon kommer en soffa av skinn och placerar sig ungefär vid tapeten. Dessutom kommer en puff och ett bord. Sedan är det bara en tv av den mindre och smalare modellen som fattas oss. Sedan är vi lyckliga, ahha, näää det är vi ju redan nu och var det innan oxå. men. Habegäret kanske skulle uppskatta en teve som inte väger 152kg.
Just det ja, vi fick ju vagnen idag oxå! Muy bien kan man säga. fin den oxå.
Om ni undrar om vi blivit miljonärer så kan jag svara att det har vi inte. Bobo har bara lyckats få några dubbla löner. Och istället för att låta pengarna växa och bli fler på ett bra bankkonto så bränner vi dom och lever som två lyxfällanmedverkare, med den skillnaden att vi inte äger några kreditkort. så....nu slapp du undra.
Nu ska jag ha en skön och lugn kväll.
hare

.puhh.

Det är slitsamt att vara arbetslös och barnfri....jag tror att jag går och lägger mig lite.

.lördag.

Golvet har lagts sakta men säkert. Vi har gjort halva rummet och ska fortsätta imorgon. Det blir hur fint som helst. Bättre än väntat faktiskt. Mami mycket nöjd. Om det inte vore för att man behövde såga och mäta skulle det gå på en pisskvart att lägga ett golv. Men såga och mäta måste liksom ingå för att det ska bli bra. Japp. Bara så ni vet.

Så imorgon fortsätter alltså golvläggandet. Blir även lite tvättstuga, kanske lite returpunkten och om jag har tur hjälper Bobo mig med att möblera om lite här och där i lägenheten. Beror på hans humör....och mage.

Elvira somnade som en stock klockan sju idag. Hon hade bara slumrat någon halvtimma i bilen på dagen så hon var totalt slut klockan sju. Det har varit ganska skönt att ha en lugn tyst lördagskväll bara Bobo och jag och teven och datorerna och hundarna och chipsen och colan och och och..

gunatt snart då. bye

.lätt.

Artisten: Jag gillar kokain


Det förstod man ju direkt. Dregen ser ju ut som en pundare och är tydligen det oxå.!

.trött.

Har kört Nintendo Wii frö första gången i mitt liv och det var ju väldans kul. Skulle vilja ha men jag vet ju att det bara kommer att stå och samla damm om en månad så, vi låter bli att köpa. Dessutom har jag annat att lägga dom pengarna på.
På måndag kommer nya vagnen. Ska bli kul. Jag har ju sett fram emot en p&t så länge nu så vi får hoppas att den uppfyller mina förväntningar. Har upptäckt att vi har fyndat mer än vad jag trodde när jag köpte den. Så just nu är jag nöjd.

Elvira har varit en riktig goding idag. Hon som aldrig brukar äta mer än några tuggor mat på dagis har idag ätit tre portioner med spagetti och köttfärssås där. Fröknarna var inponerade. Hon åt mer än de stora barnen. Haha, jag vet ju att hon kan för hemma äter hon ibland som en vilding. Däremot envisas de med att ge henne mjölk, som hon hatar, vilket resulterar i en mycket törstig Elvira när hon kommer hem. Jag måste nog säga till igen om det....för tredje gången.

Imöra ska jag försöka få lite hjälp med att lägga golvet i v-rummet. Pappa var inte sådär jättesugen på en arbetsdag till så...hmm, kanske ska muta med något. Eller också börjar jag själv och ringer sen och snyftar för att jag inte kan själv...
Jag böhver ju i vilket fall en såg. Äh det här tåls att tänka på.

Nu sover jag snart. Är matt. Ska nanna.
hej

En liten Bira och en våfflig hund två dagar innan jul -07.
Mami längtar till julafton!

.hörru.

Aj, jag tror att jag blir ihjälsparkad. Av vem?
Jo en liten flicka som för tillfället heter Ester.
en vilding

.fyndat.

Nu har Bobo och jag fyndat igen!
Jag hittade Phil & teds Sport i svart/grå på nätet från någon butik i Karlstad. Ett mycket bra erbjudande till typ begagnatpris!
Så vi slog till och mailade till dom. Hoppas nu bara att dom har några kvar, annars kanske jag måste börja gråta igen. Skönt att kunna köpa från Sverige i alla fall, om något skulle vara fel. Synd bara att det inte var en Vibe, men man kan ju inte få allt man vill.
Imorgon blir det till att gå på kalas. Ska bli trevligt, i ny lägenhet och allt. Undrar vad pöjken vill ha bara? Några förslag Rachel?

gunatt

.usch.

jag känner mig så deprimerad, fast jag borde vara glad. Blev av med vagnen idag efter två månaders (?) annonserande. Vi fick nästan vad vi ville för den också. Och så när jag sitter där med pengarna i handen och ska titta på nätet hur mycket nya vagnen kommer att gå på så får jag reda på att just idag, just precis IDAG! ska de sluta skicka vagnerna till utlandet (från UK)!!!!!
Kunde jag svära så skulle jag men den (ointelligenta)gåvan har jag inte. MEn jag blev såååå ledsen. Så nu har vi ingen vagn...en sulky bara. och hur skönt är det för bebis att ligga i en sulky tillsammans med storasyster.
Jo skulle jag köpa vagnen i sverige skulle det bli ungefär 3000:- dyrare...pengar som vi inte har och aldrig kommer att ha. Bajskorven!

.kanske världens roligaste sida.

www.yearbookyourself.com.brrr.

Ångesten stiger. Snart kommer domen!

..


.nytt vardagsrum.

Igår målade jag om i vardagsrummet. Bobo hjälpte till en del men det mesta gjorde jag själv. Jag är så duktig! Jag passade igår även på att köpa oss en tapetrulle också. Den har vi satt upp idag, Bobo och jag tillsammans. Så nu är vardagsrummet vitt  med en liten fond svart/grå-randig tapet. Ungefär lika stor bit på väggen som soffan är lång är tapetserad. Vi tänkte att det skulle se lite fräschare ut med något på väggen. Senare idag ska jag skruva upp en vit hylla på den väggen. Kommer bli fiiiint!
Och ännu lite senare i veckan kommer ett nytt golv också...ett mörkt! Fiiiiiint!

.huvudvärk.

Det är fredag och jag har en grym huvudvärk. Ser ut som om fredagsmyset kommer att byta form till lördagsmys. Fast lite pizza gick ner ändå.
Oh, glömde nästan. Jag har köppit en ny jacka. En som man kan vara gravid i. Jag är mycket nöjd. Visar imöra.

.städa.

Nu börjar städtagen. Nu ska det bli fint här hemma. Inga högar med kläder som bara ligger. Ingen sand som hundarna släpat in. Inga tussar med hundhår. Ingen disk. Ingen hög med post som samlats på köksbordet. FINT ska det bli och fint ska det förbli.
Har börjat med hallen. är redan nu helst slut. Det här kommer att ta tid.

.puh.

Nu är den skickad. Bara väntan och ångest kvar...

.inga krafter kvar.

Bobo har däckat på soffan och Elvira snusar i sängen. Själv sitter jag här framför datorn och får ett psykiskt sammanbrott (eller vad man nu ska kalla det). Den här uppsatsen som jag trodde var på gränsen till färdig har nu tagit en helt ny form eftersom jag i min dumhet bestämde mig för att stuva om lite i den. Detta har resulterat i ett helt nytt arbete vilket leder till lite småpanik eftersom jag inte har en aning om det kommer att accepteras av min handledare. Min väldigt sakliga och ärliga handledare (som bara vill mitt bästa). Buhu.
Så nu när det här ska skickas in imorgon innan klockan åtta kommer jag att drabbas av....ångest. Jag känner det redan nu.
Därför ber jag eder, fråga mig inte hur det har gått. Please. För jag kommer inte ha en aning själv och frågor i det här läget gör att jag enbart känner mig som en misslyckad looser som inte har lyckats skcika in sin c-uppsats.....än (jag har ju trots allt tagit hand om en familj, så jag har ju inte varit helt sysslolös vill jag påpeka).

Så...nu ska jag sova för att ta nya tag imorgon. Blä.

.hjälp sökes.

Kan någon hjälpa mig att spöa a-kassan?

.en sak bara.

Jag är inte spreciellt intresserad av folk som gör reklam för sina bloggar i min blogg. So back Off, jag tar bort era kommentarer i vilket fall. Ingen idé att göra sig besväret att skriva. Jag lovar!

.nä inte han.

Stjärnans fru: Det kan inte varit han

Jag har så svårt att tro att det var som gjorde det. Men å andra sidan så känner jag ju inte människan...men jag vill inte tro att det var han. usch i sånt fall.

.svenska skrivregler.

Jag håller ju på och filar på min uppsats och är nu verkligen i sluttampen (ha det säger jag varje gång det är dags att lämna in) och den här gången har jag upptäckt en sak. Jag är nog så dum som jag tror. Har nämligen köpt mig en bok om svenska skrivregler. Allt för att få alla källor och hänvisningar, citat och rubriksättningar så rätt som möjligt. Och idag skulle jag skriva dit en hänvisning till en källa på internet. Visst allt lugnt så länge men källan var ju inte bara en internetadress utan en pdf-fil också. Jag letade och litade i den från början så perfekta boken men ingenstans står det att läsa om detta fenomen. Hur dum känner man sig inte när man suttit i cirka en timme och bängstirrat på femtonhundra olika varianter av källhänvisningar och ändå inte fattar ett dugg!?

Om någon har lust att hjälpa mig med detta problem så är det fritt fram!
Tack


Elvira i söndags på Medeltidsmarknad i Sörping

.tänder.

Kan det vara så att Elvira lyckas få alla sina tänder samtidigt? Hon mår nämligen som en pissapa och bara gnäller hela tiden. Trodde det var urinvägsinfektion men börjar nu tvivla lite. Tycker så synd om henne för det gör väl antaglugen hur ont som helst i munnen. Vill inte äta, vill inte skoja...bara gnälla och hålla handen.
What to doooooooooo?

.lördag.

Lördag kväll, klockan är halv sex och Elvira sover som en stock. Hmmm hur ska det här sluta? Vi låtsas att det är natt så det är kolmörkt i lägenheten. Allt för att hon inte ska vakna och vara uppe till klockan tolv. Tur att det är lördag i alla fall.
Idag har jag varit duktig och uträttat några sysslor. Det känns bra. Nu ska bobo och jag passa på att ha lördagskväll och hopppas på att vi hinner se en film innan liten vaknar...men vi får väl se.

.vill ha.

Om någon ser det här och har lust att ge mig så gör gärna det. Finns på brandos.se.shöppingen.

Blir lite småbilder. Och jag såg att det såg extremt tråkigt ut men i verkligheten så är de så fina såååå
(Obs..detta är inte all shopping)


Blus till Elvira

Heldress från Gap. En var till döttrarna

Snutte till bebis från Hamleys

Man ser i alla fall trycket på min tröja från Zara

Elviras Teletubbiesar från Harrods

Fina bodysar med fint budskap och välgörande ändamål från GAP till båda döttrarna.


.bilder från London.Det blev viss bara en. Jag måste v'nda på dom andra innan ni får se.

.hemma igen!!!!.

Äntligen hemma. Vi har haft det jättebra!
London är nog min favoritstad faktiskt. Ska nog fortsätta trenden med vartannat år besök dit. elvira var jätteduktig och har inte varit till något besvär alls. Inte ens när mami skulle shoppa. Fast det är ju klart, vi hade ju en hel del barnflickor med oss också. TACK ALLA!
Jag ska nog faktiskt ta och göra något som jag tycker är totalt onödigt, nämligen ta kort på lite grejer som jag shoppat. Men det finns vissa saker som jag bara måste visa...eller nåt. Men det får bli imöra. Nu ska mama nanna kudden och hoppas på att Elvira sover på sin egen hela natten så jag slipper gå upp. Aj aj i fötterna.

pöss

.London.

Immorgon bär det iväg till mitt favoritställe på jorden, London! Jag älskar att vara där. Det är så härlig atmosfär. Typ som Sverige fast mycket bättre...och mer shopping.
Den här gången har vi ju Elvira oxå så vi får uppleva hur det är att ha småbarn i storstan. Kan bli intressant. Dels för att Elvira inte tycker det är jättekul att åka vagn och dels för att vagn är kanske inte bästa färdmedlet på London tunnelbanor. Vi får se helt enkelt.
Kul ska det bli i alla fall. Och den här gången följer alla med. Då blir det extra kul. Jag gillar folk.

puss

.nu vet vi.

Vill ni veta?
Man kunde visst se det på den här bilden. (?)

.imorgon smäller det.

Smäller och smäller förresten. Men imorgon får vi reda på om v ska måla om i Elviras rum eller om det ska fortsätta vara flickigt rosa.
Vi får väl se om vi hittar till mottagningen också förstås. Linköping är ju inte min bästa stad att köra i. Hoppas det blir fina bilder. Det var egentligen lite tidigt för 3D/4D bilderna men what the... vi orkar inte vänta. Dessutom måste vi ju veta om vi ska shoppa flick eller pojk-kläder i London. Vi åker förresten på lördag. Ska bli mucho trevligt.
Nä men nu måste jag nog sova eftersom vi ska lämna Elvira på dagis halv åtta imorgon. Varken hon eller jag är ju vakna då vanligtvis, så vi får väl se hur piggt det är imorgon. Jag får väl locka upp henne med lite Teletubbies annars. Det funkar ju för det mesta.

.finaste.

Elvira tog kort idag på dagis. Ett såntdär gruppfoto. Jag satt och tjyvkollade i bilen (dom tog kort ute) och hon var så söt när hon höll fröken i handen. Haha. Nya kläder hade hon fått oxå. Fem myror-kläder i brunt/vitt och grönt. Hon var sååå fin. Mami stolt.
Vi har haft en underbar dag utan varken gråt eller trots. Ny lekpark var vi fått på gården oxå. En riktig bebislekpark. Perfekt för oss. Det är inte riktigt klart änmen det duger tydligen ändå tycker Elvira.kamera i mobilen-kvalitet

RSS 2.0