.julberättelsen.

Ursäkta att vi inte hört av oss på ett tag. Julen har varit fullspeckad. Dels pga av diverse besök runt omkring och dels pga sjukdom. Hela familjen Asklund harfått sig en slg en släng av någon elak åkomma som inte vill försvinna. Dock är Bobo sjukast (som vaanligt). Undrar vad det kan bero på? (könet kanske?)
Det ser inte ut som vi kan kalla oss friska än, men jag hoppas att det går över snart.
BebisStella mår nog bra tror jag. Hon buffar som en liten galning därinne och vill säkert ut. Men ser ni det får hon vänta med. Inte någon 2008 bebis här inte. Nope.
Idag ska Elvira få äran att välja ut ett par nya, lagom stora, skor. Hon fick passande nog julklappspengar som kommer att gå till det.
Julafton var en riktig höjdare. Jag vaknade sjuklig. Det blev ett kort besök hos farmor och farfar där Elvira fick en fin docka med tillhörande badkar. Hon var mycket nöjd. Efter det for vi till Snövels. Där fick Elvira träffa riktiga Tomten och hon var minst sagt faschinerad. Hon fick en massa roliga leksaker och även kläder av farmor och gammel(ja vad det nu heter)farsmormor säger vi istället. Vi hade mycket trevligt där och hade faktiskt kunnat stanna om det inte var så att vi var bortbjudna till änu ett ställe.
Sedan bar det hemåt och ut med hundarna, som hade varit hos mor och far hela dagen. När det var gjort lastade vi iväg oss till Edströms där hela världens julklappar låg samlade. Helt sjukt mycket. Vi som hade bestämt att dra ner på det materiella. hmmm.
Elvira fick en hel hög av tomten och hon var lika glad för allt. men när vi kom hem och packade upp var nog ändå ritgrejerna och leran något roligare än de tråkiga kläderna mami och papi hade köpt.
ja och sedan dess har vi varit sjuka eller ritat eller degat med degen.
Elvira är världens snällaste och har inte klagat en sekund på allt farande och brist på sömn ch vi är en gnutta stolta över henne faktiskt. Snygg är hon i sin nya fina skinnjacka oxå!
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0