.some diarrhea and some puke.

Mamis största skräck är kräks, så när Elvira efter en stor flaska välling och en flaska ersättning sätter igång och spyr så vill mami inte vara med längre. Två stoooora kaskadkräkor kom det, rakt ut på mami och golvet. Vi klarade i alla fall soffan. Tyvärr upptäckte Elvira, som hade fått kräka över hela benen, att det var ganska så roligt att åka skridskor i spyan. Och hundarna ville gärna äta den goda blandningen av välling och magsaft. Tur att moste Bee var där och kunde rädda situationen.
Mami har nu tvättat allt som kan vara infekterat av kräk och magsjuka. Får hoppas att mami och papi och bee klarar sig nu. Vi ska ju festa till det på söndag och då får man inte vara sjuk!

Elvira mår nu bättre. eller det märktes knappt på henne att hon var dålig för hon kröp runt i hemmet precis som vanligt efter. fast middagsluren avbröts snabbt av en kaskadbajs. Annars så är allt ok nu.

image196
Igår åt elvira en halv portion gröt. Kors i taket!

image197
Sedan tittade vi lite på teve.

image198
Papi gjorde en rolig effekt med lö kamera.

image199
Sedan åkte vi till farmor.

image200
Och idag har papi jobbat så det ryker om det.


Kommentarer
Postat av: natta

Och så blev ni sjuka hörde jag :( fyfy! trist att det inte blir av imorgon, men ni får vila upp er så ni blir helt krya tills ni ska till Thailand :)

2007-12-29 @ 14:11:29
URL: http://naatta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0