.vilken underbar vårdag.

image331
Vi började dagen med en pinnglass på momo och moffas balkong. Elvira tyckte att hennes glass var god, men moffas Magnum var godare.
Efter balkongen blev det en promenad till Blomsterhuset. mami fick äntligen lite blommor på balkongen och det blev superfint. Elvira sov som en stock så hon fick inte vara med och välja men jag tror hon blev nöjd ändå.
Eftersom hon sov så skönt blev det ännu mer promis. Vi hamnade på Maxi och kom därifrån med en skjorta och en tishe till papi. Elvira fick något litet oxå men det behöver jag väl inte tala om.
Hon vaknade alldeles lagom tills vi skulle gå hem så då passade vi på att gå lite i skogen. Elvira tycker väldigt mycket om småstenar och fimpar. Feg är hon inte heller, utan hon vandrar iväg åt helt fel håll lite då och då.
Efter ett tag pausade vi på bänken. Sedan gick vi hemåt för att förbereda oss för kvällen. Mat hos momo och moffa....igen.
image332


Kommentarer
Postat av: Angelica

Åhh sötaste tjejen i stan!!

2008-04-20 @ 23:00:38
Postat av: sofia.

Hahahah vad rolig hon ser ut på sista bilden.. Hon är sååå gullig........ förbered henne på gino snart. tror hon kommer gillat....

2008-04-21 @ 11:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0