.Gott nytt år.


Kan man tänka sig att 2007 blev så bra. Mami är mycket nöjd.
Först gravid, sen mami och sist men inte minst gift.
Mycket händelserikt.
Helst skulle man ju vilja tillägga nyutbildad lärare men eftersom mamirollen kom före så skjuter vi på det tills 2008. Man måste ju ha något kul att komma ihåg från det året också.

Lite mindre roliga saker var mamis momo som inte fick vara kvar på jorden längre. Tänk att det kunde bli så konstigt. 2006 var vi glada att momo var "frisk" igen och 2007 kunde vi inte vara glada alls.
Hon kämpade nästan hela året, så duktig var hon. Och så fick hon som hon ville. Mami och papi med ringar på fingret. Och vi kan lova att vi är stolta och tacksamma över påtryckningarna. Sedan fick hon sin gulligull eller Amanda om man så vill.
Ofta sitter vi här, mami och papi, med en klump i halsen och tänker på dig. Och vi kan bara minnas dig som världens bästa momo Harriet.
puss

Kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss eftersom vi egentligen var bjudna till momo M och moffa P.  Alla skulle dit men ingen kom. Magsjuka, usch!
Så istället tillbringades kvällen hos mami och papi och moster Bee kom hit.
Vi kunde roa oss med teve, vem vill bli miljonär och en massa god mat.
Vi hade mycket trevligt. Elvira dock vägrade somna. Tre timmar nattning gav inga resultat. När hon tillslut gav efter så var klockan kvart i elva. Ingen idé att väcka bebis för att se på fyrverkerier klockan tolv då inte. Snuttan.

Och så lite pics:

image213

image214
Fisen var lite rädd för smällarna och tröstade sig med att lukta i stjärten istället
image215
Moster Bee var i sitt esse 
image216
och momo och moffa vågade sig ända till balkongen

image217
Avslutning på kvällen. I soffan, i hög.
image218
Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0