.lördag.

Lördag kväll, klockan är halv sex och Elvira sover som en stock. Hmmm hur ska det här sluta? Vi låtsas att det är natt så det är kolmörkt i lägenheten. Allt för att hon inte ska vakna och vara uppe till klockan tolv. Tur att det är lördag i alla fall.
Idag har jag varit duktig och uträttat några sysslor. Det känns bra. Nu ska bobo och jag passa på att ha lördagskväll och hopppas på att vi hinner se en film innan liten vaknar...men vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: hihi joo ja har hört det, ja hoppas verkligen den titttar ut snart, men har tyvärr börjat ställa in mig på att gå över tiden.va mysigt det låter, hoppas ni får några timmar ensamma ikväll, det gäller att ni passar på.Ikväll blir det grillning och mys i soffan... fast man kanske skulle fortsätta att hålla i gång så den lille kommer snart???Har du börjat få någon mage ännu??

2008-09-13 @ 18:10:13
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar hehe. jaa det där är jobbigt i början, när folk tittar, men ingen säger något.. hehe..

men, de får väl undra helt enkelt.!!Men efter ettag går det snabbt, och magen blir super stor. hehe. njut så länge du kan, jag själv är lite trött på att vara så osmidig. :)

2008-09-13 @ 21:12:26
URL: http://sandranilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0